Prvi Karlovački

U prometnoj nesreći u Karlovcu teško ozlijeđena pješakinja

19.10.2019

Crna kronika

Kaznom zatvora kažnjen zbog prometnih prekršaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela i dvije prometne nesreće s teško ozlijeđenom osobom. Voditelj smjene OKC-a Perica Matošević izdvojio je sljedeće.

Jučer oko 11.10 sati na Trgu hrvatskih branitelja u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Teretnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 68-godišnjak koji je uslijed neprilagođene brzine, na obilježenom pješakom prijelazu naletio na 55-godišnju pješakinju. Tom prilikom pješakinja je teško ozlijeđena, a protiv 68-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava.

Jučer oko 17,45 sati na županijskoj cesti broj 3266 u Gornjem Furjanu, grad Slunj dogodila se prometna nesreća. Osobnim vozilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljao je 50-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine i vožnje pod utjecajem alkohola od 1,71 g/kg sletio u desno ispod razine kolnika gdje je prednjim dijelom vozila udario u bjelogorično drvo gdje se zaustavio. U prometnoj nesreći 56-godišnji putnik teško je ozlijeđen, a protiv 50-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava.

Jučer oko 12,00 sati u Krnjaku osobnim automobilom prije stjecanje prava na upravljanje, upravljao je 32-godišnjak za kojeg je utvrđeno da je recidivist u činjenju prometnih prekršaja. Vozač je uhićen i priveden na nadležni sud koji mu je u žurnom prekršajnom postupku izrekao kaznu zatvora u trajanju od 60 dana. Jučer tijekom dana 32-godišnjak je predan na izdržavanje kazne zatvora u Zatvor u Karlovcu.