Prvi Karlovački

U prometnoj nesreći u Cerovcu Vukmanićkom jedna osoba teže i tri lakše ozlijeđene

Autor: Branko Obradović

07.06.2019

Crna kronika

Šumske krađe na ogulinskom području

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela i devet prometnih nesreća od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom, dvije s lakše ozlijeđenom osobom i šest s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila je sljedeće.

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 55-godišnjaka da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 4. do 5. lipnja sa stovarišta na području Ogulina otuđio drva bukve, vlasništvo trgovačkog društva. Ujedno, u razdoblju od 5. do 6. lipnja iz šume na području Krnjaka nepoznati počinitelj je otuđio drva za ogrjev, vlasništvo 54-godišnjaka. Ukupna materijalna šteta veća je od 8000 kuna.

Jučer oko 9 sati na državnoj cesti D-1 u Cerovcu Vukmanićkom dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 24-godišnjak te započeo skretati u lijevo na prilazni kolnik. U tom trenutku u njega je udarilo vozilo Hrvatske vojske kojim je upravljao 44-godišnjak, a koji je na dozvoljenom mjestu pretjecao. U prometnoj nesreći oba vozača i 52-godišnji putnik lakše su ozlijeđeni, a 42-godišnja putnica je teško ozlijeđena. Protiv 24-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.

Autor: Branko Obradović