PU karlovačka

U prometnoj nesreći u Budačkoj Rijeci sudjelovala tri automobila, ima ozlijeđenih osoba

VIŠE IZ RUBRIKE

Neoprezna vožnja

Protiv 54-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava.

Na državnoj cesti D-1 u Budačkoj Rijeci jučer u 16.50 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila. Osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 54-godišnji hrvatski državljanin koji nije držao potreban razmak dok se kretao iza drugog vozila uslijed čega je udario u osobni automobil slovenskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 33-godišnji bosansko-hercegovački državljanin, a koji je smanjio brzinu kretanja zbog kolone koja je usporila ispred njega. Njegovo vozilo je udarilo u vozilo zagrebačkih registarskih oznaka koje se kretalo ispred njega, a kojim je upravljao 44-godišnji hrvatski državljanin. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen putnik iz vozila kojim je upravljao 54-godišnjak, maloljetni hrvatski državljanin, dok je putnica iz vozila kojim je upravljao 33-godišnjak, 34-godišnja bosansko-hercegovačka državljanka lakše ozlijeđena.

Protiv 54-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će se kaznena prijava.

Provala u trgovinu u Žakanju

U razdoblju od 20. do 21. kolovoza na području općine Žakanje nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu odakle je otuđio veću količinu cigareta. Materijalna šteta je više tisuća eura. Slijedi kriminalističko istraživanje.

Krađa dijelova teretnog automobila

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava trgovačkog društva da je u razdoblju od 18. do 21. kolovoza nepoznati počinitelj s teretnog automobila na području općine Plaški otuđio hidraulični sklop, akumulatore i drugo. Materijalna šteta je više tisuća eura. Slijedi kriminalističko istraživanje.