Prvi Karlovački

U prometnoj nesreći u Budačkoj Rijeci smrtno stradao vozač automobila

Autor: Branko Obradović

04.11.2021

Crna kronika

Provaljeno u ugostiteljski objekt

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam  kaznenih djela i četiri prometne nesreće od kojih je jedna sa smrtno stradalom osobom i tri s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Katarina Nadia Požega  izdvojila je sljedeće.

Jučer u 20.08 sati na državnoj cesti DC 1, u naselju Budačka Rijeka, općina Krnjak, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 51-godišnjak koji se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake uslijed čega je ulaskom u zavoj vozilom udario u teretnim automobil s pridodanim priključnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 32-godišnjak. Od jačine udarca osobni automobil je udario u zemljanu uzvisinu nakon čega se prevrnuo. U prometnoj nesreći 51-godišnjak je smrtno stradao, a u vezi navedenog događaja nadležnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.

Jučer je nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt 32-godišnjakinje na području Borlina u Karlovcu i otuđio novac i cigarete. Materijalna šteta je veća od 7.000 kuna.

U Policijskoj postaji Karlovac jučer je zaprimljena prijava 28-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj 30. listopada na području gradske tržnice u Karlovcu iz torbice otuđio novčanik s dokumentima i novcem u vrijednosti više stotina kuna.