Prvi Karlovački

U prometnoj nesreći teško ozlijeđeni vozač i putnica na motociklu

02.08.2019

Crna kronika

Na kupalištu otuđen ruksak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu i Slunju i dvije  prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama. Voditelj smjene OKC-a Mile Valentić izdvojio je sljedeće.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 44-godišnjakinje da je nepoznati počinitelj u poslijepodnevnim satima na kupalištu u Karlovcu njenom maloljetnom sinu otuđio ruksak u kojem se nalazio mobitel i novac. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna.

Jučer u 9 sati na autocesti A1 nedaleko odmorišta Draganić dogodila se prometna nesreća. Motociklom krapinskih registarskih oznaka upravljao je 45-godišnji vozač koji je zbog neprilagođene brzine i ne držanja potrebitog razmaka udario u osobni automobil švicarskih registarskih oznaka, kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 47-godišnji švicarski državljanin. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni vozač i 45-godišnja putnica na motociklu, a protiv 45-godišnjeg vozača bit će proslijeđena kaznena prijava.