Prvi Karlovački

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen motociklist

Autor: Branko Obradović

06.08.2019

Crna kronika

Provaljeno u tvrtku u Gornjem Taborištu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu i dvije  prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila je sljedeće.

U razdoblju od 28. srpnja do 5. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u poslovni prostor i skladište tvrtke na području Gornjeg Taborišta te otuđio električne kablove. Materijalna šteta veća je od 190.000 kuna

Jučer u 19.40 sati na makadamskom putu u mjestu Rakovica dogodila se prometna nesreća. Neregistriranim sportskim motociklom upravljao je 25-godišnji vozač koji se nije kretao što bliže desnom rubu kolnika te je iz neutvrđenih razloga udario u neregistrirani sportski motocikl kojim je iz suprotnog smjera upravljao 22-godišnji vozač, a koji se također nije kretao što bliže desnom rubu kolnika. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 22-godišnji vozač, dok je drugi vozač lakše ozlijeđen. U cilju utvrđivanja odgovornosti vozača i uzroka prometne nesreće provodi se daljnje kriminalističko istraživanje.

Autor: Branko Obradović