Prvi Karlovački

U prometnoj nesreći teško ozlijeđena biciklistkinja

20.10.2019

Crna kronika

Provala i krađa na području Karlovca

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i tri prometne nesreće, od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Voditelj smjene OKC-a Damir Danilović izdvojio je sljedeće.

Noću s 18. na 19. listopada nepoznati počinitelj je provalio u frizersku radnju u Gradskoj četvrti Luščić-Jamadol u Karlovcu te otuđio razni frizerski alat, mobitel i novac. Materijalna šteta je veća od 5.000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava od 40-godišnjaka, kojemu je 18. listopada u večernjim satima otuđen mobitel u Karlovcu, gradska četvrt Novi Centar. Materijalna šteta je veća od tisuću kuna.

Jučer oko 7.50 sati u ulici Banija u Karlovcu, dogodila se prometna nesreća. Biciklom je upravljala 69-godišnjakinja, nepropisno se krećući nogostupom te je naletjela na 43-godišnjeg pješaka koji je izlazio iz dvorišta na nogostup. Oboje su pali na kolnik, a tom prilikom biciklistkinja je teško ozlijeđena, dok pješak nije ozlijeđen. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.