Prvi Karlovački

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen vozač motocikla

Autor: Branko Obradović

09.08.2019

Crna kronika

Smrtno stradao prilikom prevrtanja traktora

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je devet kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Slunju i Ogulinu i četiri prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom i tri s lakše ozlijeđenom osobom. Policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila je sljedeće.

U razdoblju od 30. svibnja do 8. kolovoza, nepoznati počinitelj provalio je u skladišni prostor trgovačkog društva u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu te otuđio veću količinu drvenog namještaja i glazbenu liniju sa zvučnicima. Materijalna šteta veća je od 9.000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava trgovačkog društva da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. svibnja do 15. srpnja iz šume na području Bosiljeva otuđio drvne sortimente 56 stabla hrasta u vrijednosti većoj od 130.000 kuna.

Jučer u 16.50 sati u Karlovcu, Donja Jelsa dogodila se prometna nesreća. Nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka kojem je bio pridodan radni stroj i na križanju vozilom skrenuo u lijevo na kolnik ulice Janka Matka te oduzeo prednost prolaska motociklu karlovačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak. Zbog nemogućnosti izbjegavanja prometne nesreće vozač motocikla udario je u osobni automobil te pao na kolnik i teško se ozlijedio. Nakon prometne nesreće nepoznati vozač automobila napustio je mjesto događaja bez da je pružio pomoć teško ozlijeđenoj osobi te će protiv njega biti  proslijeđena kaznena prijava.

Jučer oko 15.20 sati na području Maljevca, na njivi uz rijeku Glinu, prilikom izvlačenja drva s obale rijeke došlo je do prevrtanja neregistriranog traktora kojim je upravljao 41-godišnjak. Tom prilikom 41-godišnji vozač je smrtno stradao, a o ovom događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izviješće.

Autor: Branko Obradović