Prvi Karlovački

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen vozač

Autor: Branko Obradović

17.07.2021

Crna kronika

U Karlovcu otuđeni prehrambeni proizvodi

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva  kaznena djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu i Ozlju i tri prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako  ozlijeđenim osobama i  jedna s materijalnom štetom. Voditelj smjene OKC-a Damir Danilović izdvojio je sljedeće.

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom kojeg sumnjiče da je dana 16. srpnja 2021. godine te u dva navrata tijekom lipnja 2021. godine u  Karlovcu, gradska četvrt Grabrik iz trgovine otuđio razne prehrambene proizvode u vrijednosti većoj od 3.000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno posebno izvješće.

Jučer u 17.25 sati u mjestu Košare, općina Tounj, dogodila se prometna nesreća.  Osobnim vozilom karlovačkih registarskih oznaka, upravljao je 56-godišnjak a kretao državnom cestom te izlaskom iz desnog oštrog zavoja zbog neprilagođene brzine kretanja,  došlo je do slijetanja vozila van kolnika i  prevrtanja na krov. U prometnoj nesreći 56-godišnji vozač teško je ozlijeđen a 13-godišnji putnik je lakše ozlijeđen. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće, a vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.