Prvi Karlovački

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen biciklist

03.09.2019

Crna kronika

U Ogulinu provaljeno u vagon

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i dvije prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom i jedna s lako ozlijeđenom osobom. Policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila je sljedeće.

U razdoblju od 30. kolovoza do 2. rujna nepoznati počinitelj je na području Ogulina provalio u vagon te otuđio bakreno uže, bušilice, brusilicu i drugo. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 86-godišnjaka da je 1. rujna u jutarnjim satima u svoj dom pustio dvije nepoznate osobe koje su iskoristile njegovu nepažnju i otuđile mu mobitel i novčanik s dokumentima i novcem. Materijalna šteta veća je od 2.000 kuna.

Sinoć oko 21.40 sati u ulici Selce u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Nepoznati vozač koji je upravljao nepoznatim vozilom iz za sada neutvrđenog razloga udario je u bicikl kojim je bez upaljenih svjetala, neoznačen reflektirajućim prslukom i pod utjecajem alkohola od 2,93 g/kg upravljao 46-godišnjak. Tom prilikom biciklist je teško ozlijeđen, a nepoznati vozač se udaljio s mjesta događaja. U cilju pronalaska nepoznatog vozača i vozila kao i utvrđivanja svih okolnosti ove prometne nesreće policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje.