Prvi Karlovački

U prometnoj nesreći smrtno stradala vozačica

14.07.2019

Crna kronika

Otuđen mobitel

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela i šest prometnih nesreća, od kojih jedna s smrtno stradalom osobom i  pet s materijalnom štetom. voditelj smjene OKC-a Damir Danilović izdvojio je sljedeće.

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 51-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj dana 12. srpnja u trgovini u Ogulinu otuđio mobitel. Materijalna šteta veća je od dvije tisuće kuna.

Jučer oko 14 sati na državnoj cesti 1 u mjestu Točak dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom. Osobnim vozilom sisačkih registracijskih oznaka upravljala je 59.-godišnjakinja i kretala se iz smjera Karlovca u smjeru Slunja, te iz neutvrđenih razloga vozilom prelazi na suprotni kolnički trak i prednjim dijelom vozila udara u teretno vozilo karlovačkih registracijskih oznaka kojim je u suprotnom smjeru upravljao 59.-godišnjak.U prometnoj nesreći smrtno je stradala 59.- godišnja vozačica. Slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Karlovcu.