PU karlovačka

U prometnoj nesreći na Ilovcu teško ozlijeđen 17-godišnji motociklist

VIŠE IZ RUBRIKE

Nepropisno pretjecanje

Prometna nesreća dogodila se u Zagrebačkoj ulici jučer oko 20.40 sati.

U Zagrebačkoj ulici u Karlovcu jučer oko 20.40 sati dogodila se prometna nesreća. Motociklom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 19-godišnjak koji je na državnoj cesti D1 započeo nepropisno pretjecati drugi motocikl karlovačkih registarskih oznaka, koji se kretao u istom smjeru, a kojim je upravljao 17-godišnjak. Uslijed navedenog, 17-godišnjak je motociklom udario u rubni kamen, a zatim i u metalnu ogradu nakon čega je s motociklom pao na kolnik. U prometnoj nesreći 17-godišnji motociklist je teško ozlijeđen, dok će protiv 19-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

Krađa drva

U Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena je prijava 60-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 20. svibnja do 21. lipnja iz njegove šume na području Duge Rese otuđio više trupaca u vrijednosti većoj od 600 eura.

Sud kaznio 42-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja u prometu

Jučer je na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog doveden 42-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja tzv. „recidivist“ kojeg su u srijedu 28. lipnja policijski službenici kontrolirali u Ogulinu. Utvrdili su da upravlja osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 3,70 promila. Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 1320 eura i tri mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilom.