Prvi Karlovački

U prometnoj nesreći na autocesti A1 teško ozlijeđen putnik

Autor: Branko Obradović

27.04.2021

Crna kronika

Evidentirana tri kaznena djela i tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teže ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Katarina Nadia Požega izdvojila je sljedeća.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 33-godišnjakinje da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 23. do 26. travnja s gradilišta trgovačkog društva na području općine Barilović otuđio metalne stupove. Materijalna šteta je veća od 9.000 kuna.

Jučer u 8.30 sati u Netretiću, na autocesti A1, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 49-godišnjak i nije se vozilom kretao sredinom obilježene prometne trake uslijed čega je vozilom skrenuo van kolnika i udario u središnju zaštitnu ogradu, nakon toga se vozilo nastavilo nekontrolirano kretati te ponovo udarilo u zaštitnu ogradu. U prometnoj nesreći 65-godišnji putnik je teško ozlijeđen. Protiv 49-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.