Prvi Karlovački

U prometnim nesrećama teško ozlijeđeni 50-godišnji motociklist i 42-godišnji poljski državljanin

Autor: Sunčica Laić

16.08.2022

Crna kronika

Na državnoj cesti D1 u naselju Goljak Draganički, u Draganiću, jučer u 19.20 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen vozač motocikla. Osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 29-godišnjak i započeo je skretati ulijevo, a da prethodno nije propustio sva vozila koja su mu dolazila iz suprotnog smjera uslijed čega je oduzeo prednost motociklu zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnjak uslijed čega je došlo do sudara. Nadležnom državnom odvjetništvu biti će podnesena kaznena prijava protiv 29-godišnjeg vozača.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen državljanin Poljske

Jučer u 11.05 sati na autocesti A1, u Draganiću, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom poljskih nacionalnih oznaka upravljao je 42-godišnji državljanin Poljske koji nije držao potreban razmak dok se kretao iza drugog vozila uslijed čega je udario u osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka kojim je upravljala 33-godišnjakinja, a potom i u zaštitnu ogradu. U prometnoj nesreći 42-godišnji vozač je teško ozlijeđen. Izdan mu je obavezni prekršajni nalog te će nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.

Ukraden skuter

U razdoblju od 14. do 15. kolovoza nepoznati počinitelj je 60-godišnjaku ispred zgrade u gradskoj četvrti Rakovac u Karlovcu otuđio skuter. Materijalna šteta je veća od 2000 kuna.