Prvi Karlovački

U požaru u Donjem Velemeriću izgorio gospodarski objekt i osobni automobil

Autor: Branko Obradović

19.01.2021

Crna kronika

Nad 88-godišnjakom počinjeno razbojništvo

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Katarina Nadia Požega izdvojila je sljedeće.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 88-godišnjaka da su mu u poslijepodnevnim satima 17. siječnja u kuću na području Skakavca došle tri nepoznate osobe od kojih ga je jedna osoba fizički napala i prijetila hladnim oružjem te su mu tom prilikom otuđili novac, mobitel i drugo. Tijekom ovog događaja 88-godišnjak je lakše ozlijeđen. U cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja policija provodi kriminalističko istraživanje.

Jučer je u Policijskoj postaji Slunj zaprimljena prijava 41-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 14. do 16. siječnja iz šume na području Kordunskog Ljeskovca, općina Rakovica, posjekao i otuđio više stabala hrasta u vrijednosti većoj od 35.000 kuna.

Jučer oko 18.00 sati u Donjem Velemeriću, općina Barilović buknuo je požar u gospodarskoj zgradi 59-godišnjaka u sklopu kojeg se nalazi i mehaničarska radiona 29-godišnjaka, a u kojoj je izgorio osobni automobil. Požar su ugasili vatrogasci, a danas tijekom dana biti će proveden očevid u cilju utvrđivanja okolnosti nastanka i uzroka požara.