Gradonačelnik Damir Mandić s resornim odjelom danas je održao i sastanak s ravnateljima karlovačkih osnovnih škola i dječjih vrtića po pitanju sigurnosti i protokola evakuacije u slučaju elementarne nepogode

U ponedjeljak povratak u školske klupe

VIŠE IZ RUBRIKE

    Nastava u osnovnim školama Grada Karlovca nastavlja se 18. siječnja sukladno preporukama Vlade RH, resornog Ministarstva i Stožera civilne zaštite RH.

    Niži razredi osnovnih škola, od prvog do četvrtog razreda, od ponedjeljka 18. siječnja kreću u školu, a učenici viših razreda osnovne škole, od petog do osmog razreda, nastavu će pratiti on-line.

    U Osnovnoj školi Dragojla Jarnević, niži razredi, od prvog do četvrtog razreda, prvi tjedan nastave pratit će također on-line, nakon čega se, od 25. siječnja očekuje normalno pohađanje nastave u školi. Odgoda je nužna zbog radova na uklanjanju i sanaciji dimnjaka na krovištu školske zgrade.

    Gradonačelnik Damir Mandić s resornim odjelom danas je održao i sastanak s ravnateljima karlovačkih osnovnih škola i dječjih vrtića po pitanju sigurnosti i protokola evakuacije u slučaju elementarne nepogode. Dogovoreno je da će svi učenici prvi školski sat 18. siječnja biti upoznati s mjerama postupanja u slučaju potresa i održati vježbu evakuacije.