U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela i tri prometne nesreće od kojih je jedna s lakše ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.

U Ogulinu 37-godišnjak sjeo za volan s 3,59 promila alkohola u krvi i - uhvaćen u vožnji

VIŠE IZ RUBRIKE

  Provaljeno u ugostiteljski objekt

  Tijekom noći s 28. na 29. rujna nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu i otuđio novac. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

  Računalna prijevara

  Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac s ispostavom Vojnić zaprimljena prijava 43-godišnjakinje o računalnoj prijevari. Putem jednog Internet oglasnika objavila je prodaju predmeta nakon čega ju je kontaktirala nepoznata osoba i proslijedila joj poveznicu na Internet te zatražila da u nju unese svoje podatke s bankovne kartice radi novčane uplate što je 43-godišnjakinja i učinila. Ubrzo nakon toga utvrdila je da je s njenog računa skinut novčani iznos veći od 4500 kuna. Policija provodi kriminalističko istraživanje ovog događaja.

  Vozač kažnjen jer je upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 3,59 g/kg

  Jučer je na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog doveden 37-godišnjak kojeg su u večernjim satima 28. rujna policijski službenici prilikom nadzora prometa kontrolirali u Ogulinu. Utvrdili su da upravlja osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 3,59 g/kg. Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 10.000 kuna i tri mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilom.