Vodovod i kanalizacija

U novom tjednu, nove građevinske aktivnosti i regulacija prometa

VIŠE IZ RUBRIKE

Radovi počinju u Gornjem Mekušju, Zvijezdi i Mostanju

Iz ViK-a pozivaju i apeliraju na sve sudionike u prometu na poštivanje privremenih regulacija

U Gornjem Mekušju od ponedjeljka, 13.ožujka, izvođač počinje raditi dionicu Mekušanske ceste, od DVD-a u smjeru Karlovca do okretišta autobusa i to na način da se u ponedjeljak i utorak promet odvija uz naizmjenično propuštanje vozila.

U srijedu i četvrtak planiraju zatvoriti tu dionicu za promet zbog prelaska vodova na drugu stranu ceste, što znači da bi u tim danima vozači morali koristiti  obilazni pravac preko Turnja i Kamenskog.

Nakon što prijeđu na drugu stranu ceste, radovi će se odvijati u smjeru Karlovca uz naizmjenično odvijanje prometa, javili su iz Vodovoda i kanalizacije.

U ulici kralja Tomislava počeli su pripremni radovi na dionici od križanja sa ul. Grgura Ninskog do križanja sa Radićevom.

Tako se od ponedjeljka za sav promet zatvara ul. kralja Tomislava i to dio od raskrižja s Radićevom do raskrižja s ul. Grgura Ninskog, uključujući i navedena raskrižja.

Zbog toga će pristup dijelu Zvijezde istočno od Radićeve biti moguć isključivo iz Draškovićeve ulice ili Ruskog puta. Očekivano trajanje navedenih radova i zatvaranja ulice za sav promet je 10 dana.

Na Mostanju, od ponedjeljka do subote, 25. ožujka, izvodit će se građevinski radovi bušenja ispod željezničke pruge i iskopa za sanitarni kolektor u ulici Mostanje. Navedena ulica biti će zatvorena za promet, a alternativni pravac kretanja motornih vozila bit će kroz Bašćinsku cestu.

Iz ViK-a pozivaju i apeliraju na sve sudionike u prometu na poštivanje privremenih regulacija, te strpljenje i razumijevanje.