PU karlovačka

U Novim Novakima teško ozlijeđena 33-godišnja vozačica

VIŠE IZ RUBRIKE

Neoprezna vožnja

Jučer u 13.50 sati u Karlovcu, Novi Novaki, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena vozačica. Osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljala je 33-godišnjakinja koja nije držala svoje vozilo što bliže desnom rubu kolnika uslijed čega je lijevim kotačima sišla s kolnika na makadamsku površinu te se nastavila kretati i udarila u betonski prijelaz preko kanala za oborinske vode. Vozačici će biti izdan prekršajni nalog dok će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđeno izvješće.

Krađe na području Karlovca

U razdoblju od 3. do 6. studenog nepoznati počinitelj je trgovačkom društvu na području Karlovca otuđio više komada metalnih panel ograda u vrijednosti većoj od 2400 eura.

Također na području Karlovca, u razdoblju od 5. do 6. studenog nepoznati počinitelj je otuđio dva prometna semafora s akumulatorom i jedan prometni znak. Materijalna šteta je veća od 2500 eura.

Policija provodi kriminalističko istraživanje ovih događaja.

Recidivist kažnjen novčanom kaznom i zabranom upravljanja

Jučer je na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog doveden 53-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja kojeg su 5. studenog prilikom nadzora prometa policijski službenici zaustavili u Karlovcu. Utvrdili su da upravlja osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,99 promila i s isteklom vozačkom dozvolom. Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 2120 eura i šest mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom.