Lider na području slušne akustike od sada i kod nas

U Karlovcu otvoren Neuroth slušni centar

VIŠE IZ RUBRIKE

Dobar sluh treba biti dostupan svima!

Austrijska tvrtka Neuroth slušna pomagala u Karlovcu je otvorila 12. slušni centar u Hrvatskoj. Na adresi Trg hrvatskih branitelja 4 od sada je osobama s oštećenjem sluha dostupna najsuvremenija usluga na području slušnih aparata.

Otvorenjem slušnog centra u Karlovcu tvrtka Neuroth nastavlja širiti mrežu poslovnica u Hrvatskoj kako bi bila dostupnija svima koji žele ponovno osjetiti moć sluha. Iza tvrtke Neuroth je dinamično razdoblje u kojemu je otvoreno nekoliko poslovnica u Hrvatskoj, a u planu je daljnje širenje kako bi vrhunska Neurothova usluga bila što dostupnija diljem Hrvatske.

-Više od 115 godina tradicije tvrtke Neuroth i prisutnost u većini zemalja Europske unije čine tvrtku liderom na području slušne akustike. Širenje mreže slušnih centara u Hrvatskoj dio je strategije kojom se želimo što više približiti osobama koje imaju oštećenje sluha. Posebna pozornost će u narednom periodu biti posvećena borbi protiv predrasuda koje postoje u javnosti o osobama sa slušnim aparatima i o samim slušnim aparatima.  Neuroth svojim korisnicima nudi pristup koji će ih osnažiti i koji će im vratiti moć sluha u život. Upravo je slušni centar u Karlovcu prvi u Hrvatskoj koji će novom kampanjom svoje korisnike pozvati da odbace predrasude, da ne robuju stereotipima i da koriste svoju moć sluha, izjavio je Željko Tomić , operativni direktor tvrtke Neuroth za Hrvatsku.

Slušni centar u Karlovcu prvi je koji prenosi poruke nove kampanje pod nazivom Moć sluha. Neuroth poručuje da uživanje u životu sa svim njegovim melodijama, zvukovima i tonovima, znači vratiti moć nad vlastitim životom.

-Ono što je jedinstveno svim Neurothovim slušnim centrima je vrhunska usluga individualno prilagođena svakom korisniku. Standardna procedura provjere sluha, uz tonsku, obuhvaća i govornu audiometriju u slobodnom polju koju u regiji provodi jedino Neuroth. Korisnicima su na raspolaganju za besplatnu probu do 14 dana individualno prilagođeni novi slušni aparati koji mogu biti lagani poput pera i potpuno nevidljivi u uhu, ali su ipak moćna podrška koja je sluhu potrebna svaki dan. Diskretni, udobni i tehnološki usavršeni, slušni aparati su već postali poput svih ostalih gadgeta koje koristimo u dnevnoj komunikaciji, izjavio je Dalibor Lončarić, direktor prodaje i marketinga tvrtke Neuroth za Hrvatsku.

Prvi korak ka boljem sluhu je besplatna provjera sluha u slušnim centrima Neuroth uz prethodnu najavu na broj 0800 303 302. Korisnici se mogu i osobno najaviti u slušnom centru Neuroth u Karlovcu na adresi Trg hrvatskih branitelja 4. U Neurothu smatraju da dobar sluh treba biti dostupan svima pa se slušni aparati mogu nabaviti sa ili bez doplate uz doznaku HZZO-a, a osigurani su i povoljni uvjeti plaćanja do 48 mjesečnih rata.

S više od 115 godina iskustva, Neuroth je vodeći austrijski pružatelj usluga na polju sluha i slušnih aparata i jedan od vodećih u Europi. Neuroth Group zapošljava oko 1.200 zaposlenika i ima preko 270 slušnih centara širom Europe. Sjedište kompanije nalazi se u Grazu, a njome upravlja četvrta generacija obitelji – gospodin ing. Lukas Schinko.

Više informacija o Neurothu možete saznati na njihovoj službenoj internetskoj stranici ili društvenim mrežama.