Prvi Karlovački

U Karlovačku županiju pristiglo je do sada 16.750 doza cjepiva, u ovom tjednu pristići će 3.800 doza

Autor: Branko Obradović

06.04.2021

Koronavirus

Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije nastavlja s masovnim cijepljenjem građana, u srijedu i u subotu bit će procijepljeno ukupno tisuću osoba

Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije nastavlja s masovnim cijepljenjem građana starijih od 65 godina u sportskoj dvorani Ekonomsko-turističke škole. Ovaj tjedan bit će procijepljeno tisuću osoba, petsto u srijedu i petsto u subotu.

-Do današnjeg dana u Karlovačku županiju pristiglo je 16.750 doza cjepiva, u ovom tjednu će pristići 3.800 doza, od toga 2.000 doza cjepiva AstraZeneca i 1.800 doza cjepiva Pfizer. U srijedu će u sportskoj dvorani Ekonomsko-turističke škole građani biti cijepljeni s 500 doza cjepiva AstraZeneca, a u subotu s 500 doza cjepiva Pfizer. U iduća dva tjedna planiramo procijepiti populaciju stariju od 65 godina te bi krenuli u treću fazu cijepljenja. Danas na sastanku s Vladom Republike Hrvatske dogovoreno je da će idućih tjedana pristizati sve veće količine cjepiva, kazao je ravnatelj Zavoda za Javno zdravstvo Karlovačke županije Branko Zoretić.