PU karlovačka

U jučerašnjoj nesreći na turanjskoj obilaznici teško ozlijeđen 20-godišnji vozač

VIŠE IZ RUBRIKE

Epilog nesreće

U zavoju je automobil kojim je upravljao 20-godišnjak prešlo u suprotnu traku i udario u automobil kojim je upravljao 51-godišnji bosansko-hercegovački državljanin

Jedna je osoba teško, a jedna lako ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer se u 5.35 sati, na četvrtom kilometru obilaznice Turanj. Kao što smo jučer izvijestili u nesreći su sudjelovala tri osobna vozila. Policija u današnjem izvješću navodi kako je do nesreće došlo.

-Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 20-godišnji hrvatski državljanin koji se kretao u smjeru jugoistoka. Dolaskom do blagog lijevog zavoja prešao je u suprotnu traku i udario u osobno vozilo karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 51-godišnji bosansko-hercegovački državljanin. Od siline udarca vozilo 20-godišnjaka je odbačeno u desno na zemljanu površinu, a vozilo 51-godišnjaka je odbačeno u zaštitnu ogradu te potom u vozilo karlovačkih registarskih oznaka, koje se kretalo u koloni iza njega, a kojim je upravljao 34-godišnji hrvatski državljanin.

U prometnoj nesreći 20-godišnji hrvatski državljanin je teško ozlijeđen, dok je 51-godišnji bosansko-hercegovački državljanin lakše ozlijeđen. Protiv 20-godišnjeg vozača biti će podnijet obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće o događaju, izvijestili su iz policije.