Prvi Karlovački

U Gradskoj četvrti Zvijezda otuđen osobni automobil

17.10.2019

Crna kronika

Provaljeno u ugostiteljski objekt u Gradskoj četvrti Zvijezda

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je 14 kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Dugoj Resi i tri prometne nesreće od kojih jedna s lako ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila je sljedeće.

Jučer tijekom noći nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u Gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu te otuđio registar kasu s novcem. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

U razdoblju od 15. do 16. listopada nepoznati počinitelj provalio je u zgradu trgovačkog društva na području Krnjaka te otuđio dva mobitela, novac, lovačku kameru i drugo. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

Jučer u ranim jutarnjim satima u Gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu nepoznati počinitelj otuđio je otključani osobni automobil volkswagen karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 44-godišnjakinje. Materijalna šteta veća je od 14.000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 21-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u ranim jutarnjim satima, iz nezaključanog kombi vozila parkiranog u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu, otuđio mobitel i novac. Materijalna šteta veća je od 7.000 kuna.