Pao s bicikla i teže se ozlijedio

U Gradskoj četvrti Novi centar u sukobu teško ozlijeđen muškarac

VIŠE IZ RUBRIKE

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela i tri prometne nesreće od čega jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lakše ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Voditelj smjene OKC-a Ranko Vukošić izdvojio je sljedeće.

    Jučer u dopodnevnim  satima u Karlovcu, Gradska četvrt  Novi centar došlo je do fizičkog sukoba između dvije osobe u kojem je teško ozlijeđen 36-godišnjak. U cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja policija provodi kriminalističko istraživanje.

    Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 31-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj tijekom noći iz ugostiteljskog objekta u Gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu, otuđio mobitel. Materijalna šteta  veća je od 2.000 kuna.

    Dana 9.veljače oko 2.30 sati u Karlovcu na križanju Marmontove Aleje i Kupske ulice dogodila se prometna nesreća na način da je 38-godišnjak upravljao biciklom i kretao se biciklističkom trakom u smjeru Dubovca. Dolaskom na  navedeno križanje zbog utjecaja alkohola  2,12 g/kg  gubi ravnotežu i pada na asfalt. U prometnoj nesreći 38-godišnjak teže je ozlijeđen. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće, a 38- godišnjaku bit će uručen obavezni prekršajni nalog.