PU karlovačka

U Gornjoj Trebinji 75-godišnjaku ukrali ovna i janje, u Novom Centru 71-godišnjakinja ostala bez novčanika

VIŠE IZ RUBRIKE

Drske krađe

U Tušiloviću se noćas u 01.08 sati dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom koju je prouzročio 31-godišnjak upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,16 promila i opojnih droga.

U policijskoj postaji Karlovac s ispostavom Vojnić jučer je zaprimljena prijava 75-godišnjaka da mu je 29. rujna u Karlovcu, mjestu Gornja Trebinja, nepoznati počinitelj iz ograđenog prostora gdje drži ovce otuđio ovna i janje. Materijalna šteta je veća od 200 eura.

Jučer je u policijskoj postaji Karlovac s ispostavom Vojnić zaprimljena prijava 71-godišnjakinje da joj je tijekom prijepodneva u Karlovcu, gradska četvrt Novi centar nepoznati počinitelj iz torbe otuđio novčanik s novcem, dokumentima i bankovnom karticom, a pomoću koje je u više trgovina u Karlovcu izvršio transakcije. Materijalna šteta je veća od 200 eura.

Pod utjecajem alkohola i opojnih droga prouzročio prometnu nesreću

Jutros u 01.08 sati u Karlovcu, naselju Tušilović dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom koju je prouzročio 31-godišnjak upravljajući osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,16 promila i opojnih droga što je utvrđeno preliminarnim vještačenjem. Vozač je do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije, te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.