Prvo mjesto sa 679 glasova osvojila je Udruga za osobe s intelektualnim teškoćama Karlovačke županije Rajska ptica

U Glazbenom paviljonu uručene nagrade za najljepše adventske izloge grada Karlovca

VIŠE IZ RUBRIKE

    Izbor za najljepši adventski izlog u Karlovcu održan je u organizaciji Turističke zajednice grada Karlovca. Prijave za izbor trajale su do 10. prosinca, a u Turističku zajednicu grada Karlovca pristigla je 21 prijava. Najljepši izlog birali su zatim svojim glasovima i reakcijama građani od 17. do 27. prosinca u galeriji fotografija na Facebook stranici Visit Karlovac. Danas su u Glazbenom paviljonu uručene nagrade i priznanja za najljepše adventske izloge grada Karlovca po izboru građana. Nagrade je uručila direktorica Turističke zajednice grada Karlovca Marina Burić, koja je istaknula da je vrlo zadovoljna akcijom.

    -Bio je prijavljen 21 izlog na području grada Karlovca, htjeli smo da bude zastupljeno cijelo gradsko područje, a ne samo pojedini dijelovi grada. Kada smo 17. prosinca podignuli galeriju na društvene mreže svi su prionuli na posao. Jednostavno su društvene mreže poludjele. To je bio znak da smo napravili dobru stvar. Naravno ići ćemo i dalje s ovim izborom, to se od nas i očekuje, rekla je Marina Burić.

    Prvo mjesto sa 679 glasova osvojila je Udruga za osobe s intelektualnim teškoćama Karlovačke županije Rajska ptica, a nagradu je preuzela voditeljica udruge Martina Perković. Drugo mjesto sa 604 glasa pripalo je Paviljonu Katzler 1897, a priznanje je preuzela vlasnica Morana Rožman. Treće mjesto s 514 glasova osvojila je trgovina frizerske i kozmetičke opreme Larissa, na adresi Luščić 8, a nagradu su primile vlasnice Marijana Protulipac i Marina Mihalić. Martina Perković iz Udruge Rajska ptica istaknula je da nisu očekivali prvo mjesto, ali da su jako sretni zbog toga.

    -Naš izlog je svake godine uređen u svako doba s radovima, koji nastaju na našim radnim i kreativnim radionicama. Radove izrađujemo s našim korisnicima, s kojima provodimo te radionice. Ovo je samo bio poticaj da pokažemo i drugima, koji još nisu zamijetili naš izlog, da imamo puno lijepih radova i da ga vide. Radimo dosta keramiku i imamo puno božićnih proizvoda. Vidjeli smo natječaj, prijavili se, nismo očekivali prvo mjesto, ali smo jako sretni, kazala je Martina Perković. (b.o.)

    Foto: b.o.