U Gastro kutku zadovoljni posjećenošću, jučer uz bogatu pivsku ponudu mnoštvo uživalo i u odličnom nastupu "Gustafa“

VIŠE IZ RUBRIKE

  Na ovogodišnjim, 35. po redu Danima piva novina je Gastro kutak smješten na igralištu pored Sokolskog doma s kapacitetom od oko 350 sjedećih mjesta i terasom ispred šatora.

  -Restoran Zrinski- Pleter Usluge ima veliki ugostiteljski šator koji ima prilagođenu ponudu na manifestaciji. Ugostiteljska ponuda sadrži pivsku platu, grill platu i ostala sajamska jela po povoljnim cijenama, ističe Miro Prugovečki, voditelj restorana dodavši kako su zadovoljni posjećenošću.

  Naglašava kako svojim iskustvom i znanjem u ugostiteljstvu zajedno sa svojom ekipom u koju je uključeno 25 osoba, od čega 12 kuharica, nastoji pružiti što bolju uslugu.

  -Smatram da smo čak sukladno situaciji i krizi išli s povoljnim i prihvatljivim cijenama koliko je to u današnje vrijeme moguće. Imamo klasičnu ponudu Karlovačkog točenog piva po cijeni od 15 kuna i koliko god netko misli da bi ona mogla biti manja, smatram da je to to minimalna cijena ako uzmemo u obzir sve troškove i pogon koji sve to treba pripremiti. Uz ostalo, imamo i kompletan asortiman Karlovačkog piva. Istaknuo bih ovim putem i vrlo uspješnu suradnju s Gradom Karlovcem i Karlovačkom pivovarom i svi zajedno dali smo sve od sebe da ovi Dani piva uspiju i da budu na tragu nekadašnjih. Bez obzira što smo mi jedini ugostitelji s  restoranskim šatorom, nadam se da će sljedeće godine biti barem tri do pet ovakvih šatora na ostalim punktovima i da će to biti manifestacija kakvu Karlovac zaslužuje. Imamo i šank Svijet piva gdje se Karlovačka pivovara potrudila i ponudila je zajedno s nama asortiman od 14 svjetskih piva koje su u brandu Heineken i koje su po popularnoj cijeni od 20 kuna. To su pretežno craft piva, pšenična i specijalna piva, poručio je.

  Inače, radno vrijeme Gastro kutka je danas od 11 sati do ponoći, a u ponedjeljak i utorak bit će već od osam sati ujutro.

  -Omogućit ćemo kao i nekada svim našim poduzetnicima i tvrtkama da zajedno sa svojim kolegama i poslovnim partnerima dođu na popularni gablec i podruže se, naglašava i dodaje: "Puno onih nekadašnjih Dana piva sam odradio za koje mislim da su bili dobri i da su sada s ovim povratkom u grad unaprijeđeni i ponavljam, ubuduće neka bude što više ovakvih šatora na što više punktova i da se i kolege ugostitelji priključe i da to napravimo još i bolje nego što je nekada bilo."

  Nakon svečanog otvorenja manifestacije u petak i jučerašnjeg odličnog nastupa Gustafa danas nastavljaju s gastronomskom ponudom, a na pozornici ispred šatora navečer od 19 sati nastupa Strings band.

  -U nedjelju, ponedjeljak i utorak u isto vrijeme nastupaju naši poznati karlovački bendovi Strings band, Rivers band i Black&White. Mislim da je to jedna dobra predigra za koncerte koji se odvijaju na glavnoj pozornici i pozivam sve posjetitelje da prije tih koncerata navrate do nas, poslušaju dobru domaću glazbu, popiju pivo i uživaju, poručuje Prugovečki.