Službena informacija iz policije i hitne

U eksploziji plina ozlijeđeni radnik zadobio opekotine drugog na treći stupanj, otprilike 30% tijela - ali je izvan životne opasnosti

VIŠE IZ RUBRIKE

požar u centru grada

U ovoj nesreći ozlijeđen je 28-godišnji radnik koji je prebačen u Opću bolnicu Karlovac.

U Ulici Pavla Ritera Vitezovića danas oko 12:35h došlo je do eksplozije plinske boce na gradilištu vrelovoda. Potvrdila nam je to za Karlovački policijska službenica za odnose s javnošću u PU karlovačkoj Katarina Nadia Požega.

-Po primitku dojave o eksploziji plinske boce na gradilištu u gradskoj četvrti Zvijezda, na mjesto događaja upućena policija, a također i hitna pomoć i vatrogasci. Jedna osoba je ozlijeđena i prevezena u bolnicu. Poduzimamo mjere i radnje kako bismo utvrdili okolnosti u vezi nastanka ovog događaja, kazala je Požega.

U ovoj nesreći ozlijeđen je 28-godišnji radnik koji je prebačen u Opću bolnicu Karlovac. O tome kakvo je njegovo zdravstveno stanje više nam je rekla ravnateljica Bolnice dr. Ivana Kovačić.

-Pacijent je dovezen u hitni prijemni trakt. Pri svijesti je i stabilno, za sada nema vanjske teške ozlijede. Ima opekotine drugi na treći stupanj, negdje 30% tijela. Respiratorno je dobro. Inicijalno je zbrinut i izvan je životne opasnosti, i najvjerojatnije će po obradi biti smješten na naš odjel plastike, kazala je ravnateljica.

Na teren su izašle nadležne inspekcije te je u tijeku očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog događaja.