PU karlovačka

U dvije prometne nesreće četvero ozlijeđenih

VIŠE IZ RUBRIKE

Iz policijske bilježnice

Obje prometne nesreće jučer su se dogodilo u isto vrijeme

Na području Policijske uprave karlovačke u protekla 24 sata zabilježene su dvije prometne nesreće. Kako je za naš Radio rekla policijska službenica za odnose s javnošću Katarina Nadia Požega obje su se dogodile jučer u isto vrijeme. Najprije je izvijestila o prometnoj nesreći koja se dogodila na području općine Krnjak.

- Jučer u 9.05 sati u naselju Pavković Selo, općina Krnjak, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljala je 34-godišnjakinja koja se s prilaznog kolnika uključivala na državnu cestu D1, a da prethodno nije propustila sva vozila koja su se kretala tom cestom. Zbog nemogućnosti izbjegavanja prometne nesreće, motocikl karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 30-godišnjak udario je u automobil. U prometnoj nesreći 30-godišnjak je teško, a 34-godišnjakinja lakše ozlijeđena te će protiv nje nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

Iznijela je i detalje druge prometne nesreće koja se dogodila u Karlovcu.

- Jučer u 9.05 sati u Karlovcu, na Prilazu Vjećeslava Holjevca, ispred raskrižja s Ulicom kralja Tomislava dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom splitskih registarskih oznaka upravljala je 79-godišnjakinja te dolaskom ispred raskrižja nije prilagodila brzinu kretanja vozila uslijed čega je udarila u osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak, a koji je zaustavio vozilo zbog upaljenog crvenog svjetla na semaforu. U prometnoj nesreći vozačica je teško, a vozač lakše ozlijeđen. Zbog izazivanja prometne nesreće 79-godišnjakinji će biti izdan obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđeno izvješće.