Prvi Karlovački

U prometnoj nesreći u Dugoj Resi smrtno stradao pješak koji je gurao bicikl

21.10.2019

Crna kronika

Evidentirano pet kaznenih djela i tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i tri prometne nesreće od kojih jedna sa smrtno stradalom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Glasnogovornica Andreja Lenard izdvojila je sljedeće.

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 68-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj od 10. do 21. listopada iz šume na ogulinskom području posjekao i otuđio drvo za ogrjev te prilikom izvlačenja drva oštetio šumski put i mladice bukve. Materijalna šteta je oko 9000 kuna.

Jučer u 20.20 sati u Dugoj Resi, Trg Nikole Šubića Zrinskog, na državnoj cesti broj 3 dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,62 g/kg upravljao je 44-godišnjak te je prednjim dijelom vozila udario u 33-godišnjeg pješaka koji je gurao bicikl i prelazio kolnik državne ceste. Tom prilikom bicikl je odbačen van kolnika gdje je udario u drugog pješaka koji nije ozlijeđen, dok je 33-godišnjak smrtno stradao na mjestu događaja. Očevidom je na mjestu događaja rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice. Protiv 44-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.