Prvi Karlovački

U Draganiću prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

16.05.2020

Crna kronika

U Dugoj Resi ukraden bicikl

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Ogulinu i Ozlju, te četiri prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom. Voditelj smjene OKC-a Jadranko Makarić izdvojio je sljedeće.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 35-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj noću s 14. na 15. svibnja iz nezaključane prostorije u stambenoj zgradi  otuđio bicikl. Materijalna šteta veća je od 3.000 kuna.

Jučer u 22,45 sati na državnoj cesti broj jedan u Draganiću, naselje Vrh dogodila se prometna nesreća.  Osobnim vozilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljao je 25-godišnjak i kretao se u smjeru Karlovca. Zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio je nadzor nad uređajem za upravljanje, te vozilom sletio van kolnika u odvodni kanal, a potom udario u zemljani obrov od kog se odbio i prevrnuo na krov.  U prometnoj nesreći 19-godišnja putnica iz vozila je teško ozlijeđena, a vozač i 25-godišnji putnik lakše. Protiv 25-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.