Prvi Karlovački

Turistička zajednica grada Karlovca provodi ispitivanje stavova lokalnog stanovništva – uključite se

Autor: Ksenija Begović

21.09.2022

Karlovac

Turistička zajednica grada Karlovca, u okviru provođenja projekta IQM – Integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji, provodi ispitivanje stavova lokalnog stanovništva o turizmu grada.

Početno mjerenje stavova stanovnika provedeno je 2019. godine na početku provođenja projekta i tada su u anketi najbolje ocijenjene gradske manifestacije te čistoća i uređenost grada a čak 87 posto naših sugrađana izjasnilo se da želi cjelogodišnji turizam u Karlovcu. Od tada su pokrenuti brojni novi projekti i sadržaji a zajedno sa svim dionicima u destinaciji razvijamo konkurentne turističke proizvode kojima nastojimo ostvariti glavne ciljeve djelovanja.
Ove godine želimo ponovo prikupiti mišljenje naših sugrađana te usporediti dobivene pokazatelje s početnim mjerenjem kako bi ustanovili koje smo iskorake napravili a na kojim područjima još postoji prostor za unaprjeđenje.
Lokalno stanovništvo najvažniji je dionik u procesu razvoja održivog turizma u destinaciji, stoga pozivamo naše sugrađane da odvoje 10 minuta i ispune anketu na linku. Anketa je anonimna i unaprijed zahvaljujemo svima koji će odvojiti svoje vrijeme i dati nam povratne informacije kako bi razvijali turizam oko kojeg su suglasni svi dionici u destinaciji, poručuju iz TZ grada Karlovca.

Anketa za lokalno stanovništvo