Prvi Karlovački

Troje Karlovčana u posljednja 24 sata zaraženo koronavirusom

Autor: Miloš Milovanović

22.08.2020

Koronavirus

U posljednja 24 sata ( jučer od 12 sati do danas u 12 sati)od ukupno 59 nalaza imamo tri pozitivna na COVID-19 . Sve tri osobe su iz Karlovca, jedna mlađa ženska osoba koja je kontakt već prije oboljele osobe, jedna mlađa muška osoba koja se vratila s mora i muškarac srednjih godina za kojeg epidemiolozi utvrđuju izvor zaraze, izvijestio je županijski Stožer CZ.

Do sada su u Karlovačkoj županiji ukupno oboljele 156 osobe. Na hospitalizaciji u OB Karlovac se i dalje nalaze dvije muške osobe. U samoizolaciji se nalazi  201 osoba.

Jučerašnjim inspekcijskim nadzorom na području grada Karlovca  bile su obuhvaćene: Gradska knjižnica, pet trgovina, dva ugostiteljska objekta i jedan frizerski salon. Za sve nadzore su sačinjene bilješke te nije izdano ni pismeno, ni usmeno upozorenje. U nadzorima po prijavi u po jednoj trgovini, pekari i ugostiteljskom  objektu izdano je usmeno upozorenje za ugostiteljski objekt.  Jedno usmeno upozorenje izdano je i u noćnom klubu u Dugoj Resi, od tri kluba koja je inspekcija obišla. Na dva okupljanja s više od 100 sudionika nisu utvrđene nepravilnositi.