Trodnevna proslava

Trodnevna proslava Antuna Padovanskog i dana MO Orlovac

VIŠE IZ RUBRIKE

Kakvart

Pokazna vatrogasna vježba, procesija, sveta misa, polaganje vijenca i lampiona, foto izložba i svečana sjednica VMO Orlovac

Vijeće Mjesnog odbora Orlovac u suradnji sa župom Sveta Tri Kralja, Karlovac-Banija, DVD Orlovac, Sportskom udrugom Orlovac i LD Orlovac tradicionalno organizira proslavu povodom Dana MO Orlovac i blagdana, svog zaštitnika, Sv. Antuna Padovanskog, a koja se proslava i prigodni program financira putem projekta „KAkvart za 2024. godinu“.

Ove godine trodnevna proslava održati će se 15., 16. i 22. lipnja 2023. godine ispred i u prostorijama Doma DVD Orlovac, Rečička ulica 55, Karlovac tj. na prostoru obližnjeg Doma za starije i nemoćne „Lijepi dani“ (pokazna vatrogasna vježba).

Prvoga dana u subotu, 15.06.2023.g. s početkom u 09,00 sati (očekivani završetak do 12,00 sati) održati će se Orlovačke dječje igre na kojima sudjeluje oko 60-tak različitih uzrasta djece (od 3-14 god.), a drugog dana 16.06.2023.g. s početkom u 09,15 sati održati će se pokazna vatrogasna vježba, procesija, sveta misa, polaganje vijenca i lampiona, foto izložba i svečana sjednica VMO Orlovac nakon koje slijedi zajednički ručak i druženje s mještanima i gostima, dok će se trećeg dana nakon još jedne vatrogasne vježbe ova proslava zaključiti zabavnim večernjim programom uz Tamburaški sastav „Merak“.