Karate klub "Karlovac 1969"

Trinaest medalja Karate kluba "Karlovac 1969" na državnom prvenstvu za mlađe dobne kategorije

VIŠE IZ RUBRIKE

Državno prvenstvo

Osvojene tri zlatne, šest srebrnih i četiri brončane medalje

Protekloga vikenda u gradu Prelogu održano je Prvenstvo Hrvatske u karate za mlađe dobne kategorije. Ovo je bilo najbrojnije prvenstvo u povijesti s ukupno prijavljenih 716 natjecatelja iz 75 klubova. Karate klub "Karlovac 1969" nastupio je sa 17 natjecatelja i ostvario odličan rezultat ukupno osvojivši 13 medalja, 3 zlata, 6 srebra i 4 bronce.

-Jako smo ponosni na sve naše natjecatelje, što zbog odličnog rezultata, što zbog njihovog ponašanja na treninzima i natjecanjima. Iako su to još vrlo mladi natjecatelji već sada pokazuju kako se mi u klubu imamo u budućnosti nadati vrhunskim rezultatima. Također zahvaljujemo svim roditeljima na razumijevanju i velikoj pomoći u radu kluba, poručili su iz kluba.

Zlatne medalje osvojili su Matko Puklavec, Vito Baršić i Mislav Puklavec, srebrne medalje Katja Buturajac, Mark Buturajac, Ivan Farkaš, Tomislav Čordašev, Jan Canjar i Lola Kurtagić, a brončane Andrej Ožura, Tin Dudić, Petar Grubešić i Bruna Briški. Peti su bili Gabriela Lenard i Patrick Blažević. Još su nastupili Antonio Krstačić i Grga Duić.