Šesto kolo Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene

Treća prvenstvena pobjeda karlovačkih rukometašica

VIŠE IZ RUBRIKE

Pobjeda u gostima

"Jamnica" Pisarovina - Rukometni klub Škola rukometa Karlovac 28:29

Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac pobijedile su danas u Pisarovini u šestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene ekipu "Jamnice" s 29:28. Nakon prvog poluvremena domaće igračice vodile su 17:14. "Jamnica" je bila bolja u prvom poluvremenu, vodile su domaće igračice u devetnaestoj minuti 12:9 i u 24 minuti 16:10. Tada su gošće napravile seriju od četiri pogotka i došle na 16:14. U drugom poluvremenu vodila se velika borba, Karlovčanke su smanjile na 17:16, ali su domaće igračice povele 20:16. U 46. minuti igračice trenera Dražena Keče dolaze do izjednačenja 21:21, a u 50. minuti vode 24:22. U 57. minuti bilo je 26:28 i na kraju Karlovčanke su osvojile važne bodove.

-Bila je ovo teška utakmica, rovovska borba. U prvom poluvremenu igrali smo loše, imali smo puno promašaja. Za vrijeme odmora stavili smo glave skupa, dogovorili se i u drugom poluvremenu bilo je bolje. Na kraju zaslužena vrijedna pobjeda u gostima, kazao je trener Dražen Keča.

U karlovačkoj ekipi istaknule su se Marija Kusanić s deset pogodaka i vratarka Patricija Keča s dvanaest obrana. Karlovačke rukometašice nastupile su u sljedećem sastavu: Nose 7, Stepić 3, Teskera 4, Jurčević, Kusanić 10, Razumić 2, Perković, Goršić, Medved 3, Jurišić, Keča i Tarabić. Karlovčanke su sedme sa šest bodova. U sedmom kolu karlovačke rukometašice dočekuju u Sportskoj dvorani na Rakovcu ekipu "Umaga".