Tradicionalan prijam za vrtićku djecu uoči božićnih blagdana u Gradskoj upravi

VIŠE IZ RUBRIKE

    Povodom nadolazećih božićnih blagdana, zamjenica gradonačelnika Andreja Navijalić sa suradnicima danas je upriličila prijam za djecu karlovačkih vrtića Rakovac i Gaza zajedno s njihovim odgajateljicama i ravnateljicama Marinom Gojak i Bernardom Vuksan.

    Djeca su tom prilikom recitirala i pjevala prigodne božićne pjesmice, otkrili kakve darove žele za Božić, a potom su predstavnicima Grada poklonili čestitke koje su sami izradili. Svakog od njih je pak na klupama velike gradske vijećnice dočekala zanimljiva bojanka.

    -Prilika je to da se s njima susretnemo, da nam oni polažu što rade tijekom cijele godine, a posebice da se zajedno radujemo u ovo predblagdansko vrijeme očekujući Božić i novu godinu. Ulaganje u djecu, ulaganje u mlade opredjeljenje je Grada Karlovac i to je naša božićna poruka svima. I nadalje ćemo nastaviti na tom putu i nadalje ćemo raditi u interesu naših najmlađih,  a  ono što nas uvijek posebno raduje su susreti s njima, kada možemo vidjeti kako napreduju, koje poruke nam šalju, a isto tako kada možemo čuti njihove dječje želje, dječja maštanja koja u nekim situacijama mogu biti i putokaz nama u radu. Svoj djeci, svim roditeljima, svim zaposlenicima koji rade s našom djecom želim čestit Božić i uspješnu nadolazeću godinu, poručila je Navijalić. (sl)