Prvi Karlovački

Tony Cetinski iz Australije poručuje “Čudu se nadam uzalud”

01.10.2019

Glazba

Nakon australskog djela koncertne turneje #samoljubav, Cetinski otišao korak "dublje"

Nakon australskog djela koncertne turneje #samoljubav, prepune odlične atmosfere, raspoloženih obožavatelja, pozitivne energije, ali emocija i romantike, Tony Cetinski ne miruje, već sa svojom ekipom, ispisuje nove glazbene stranice. Ovoga puta, otišao je korak dalje, točnije “dublje”.

Naime, u morskim dubinama predivnog istarskog arhipelaga i rodnog Rovinja, Tony je snimio scene za novi video spot.

Sviranje klavira na deset metara dubine, definitivno se ne viđa često, a sve to publika ima priliku vidjeti u video izdanju, za novu pjesmu ‘Čudu se nadam uzalud’, koja dolazi sa aktualnog i iznimno hvaljenog albuma ‘Kao u snu’. Ovo je skladba, čiju glazbu i tekst potpisuje Aleksandra Milutinović, dok su aranžman i produkcija djelo Elvisa Stanića, koja će uz uspješnice koje se nalaze na albumu, tek ispisati svoj sjajni glazbeni put.

I na ovome spotu, kao i na prethodnima za pjesme ‘Svaka tvoja laž’, ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, kao i ‘General bez činova’, Tony je bez previše razmišljanja, redateljsku palicu prepustio Paolu Gentiliniju. Glumci u video spotu su sinhronizirani plivači iz Splita, Sara Vidan i Matko Lulić, a svakako valja spomenuti kako se sve snimalo uz pomoć profesionalnih ronioca, uz podršku Maistre, kao i rovinjske lučke kapetanije.