Prvi Karlovački

Tony Cetinski i #samoljubav prvi puta na koncertnoj turneji po Americi i Kanadi

Autor: Leo Stakovic

04.09.2019

Glazba

Glazbenik čije je ime sinonim vrhunskog pjevanja i koncerata, Tony Cetinski, po prvi će puta održati veliku inozemnu turneju

Amerika i Kanada s nestrpljenjem očekuju dolazak čovjeka koji je tijekom tridesetogodišnje karijere ostvario niz fantastičnih uspjeha, a broj domaćih i stranih višestrukih nagrada, priznanja struke i publike, teško je i pobrojati. Njegovi brojni albumi i još brojniji hitovi, godinama ga svrstavaju među najemitiranije izvođače, po službenim statistikama.

Nakon što je dijelio pozornice sa glazbenim ikonama Joséom Carrerasom, Michaelom Boltonom, Placidom Domingom, te Montserrat Caballé, te nastupio u legendarnom londonskom Royal Albert Hall-u, spreman je za novi svjetski izazov.

Nakon dosadašnjeg uspjeha, popularne regionalne koncertne turneje #samoljubav, Tony se zajedno sa svojim suradnicima odlučio za novi iskorak. Tako će ovu nezaboravnu glazbenu priču, početkom studenoga podijeliti sa obožavateljima u Americi i Kanadi.

Popis gradova u kojima će se koncerti održati, zaista je impresivan i najbolja je potvrda Tonyjeve vrijednosti. Chicago, New York, Las Vegas, San Francisco, Toronto i Calgary, savršene su pozornice za glazbenu priču o ljubavi. S druge pak strane, Tony Cetinski i njegov bend, više su nego motivirani da vam pokažu nevjerovatne rezultate proteklog rada.

Američki i Kanadski dio turneje počinje prvog dana studenoga, 01. studenog, koncertom u Concord Music Hallu u Chicagu. Ulaznice su već u prodaji i možete ih nabaviti ovdje.

foto: Paolo Gentilini

Autor: Leo Stakovic