Prvi Karlovački

Tko je ‘malo maka’ u novoj pjesmi klape Rišpet!

Autor: Marta Marinović

16.06.2020

Glazba

Nakon što su u ožujku održali fenomenalan koncert u Spaladium areni, što je ujedno bio i najprodavaniji klapski koncert u splitskoj dvorani, klapa Rišpet posljednjih mjeseci nije mirovala. Sa popuštanjem epidemioloških mjera, jedva su dočekali uskočiti u studio i pripremiti novu pjesmu, intrigantnog naziva ‘Maka, maka’.

Glazbu za singl, koji će Rišpet izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu potpisuje, kao i uvijek, osnivač i skladatelj klape Pero Kozomara, stihove je napisala Lući Tukić, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro.

-Nakon niza sporijih ljubavnih balada, stiglo je ljeto, idealno vrijeme da publiku opet razveselimo jednom otkačenom, veselom i plesnom stvari. Pogotovo nakon ovog specifičnog i zahtjevnog perioda koji smo svi zajedno prošli tijekom prethodnih par mjeseci, vjerujem da nema boljeg prirodnog lijeka od smijeha, pjesme i plesa, objasnio je Kozomara.

Ovako specifična pjesma zaslužila je dobiti i prigodan video spot, a zašto je točno protagonist “maka” svoju dragu najbolje da otkrijete sami.

I ovom pjesmom Rišpet potvrđuje status jedne od najpoznatijih i najtraženijih klapa sklone predivnim baladama ali i otkačenim, veselim pjesmama, koje vam garantiraju odličan provod.