Trgovačko-ugostiteljska škola

Tjedan autohtonih jela Karlovačke županije

VIŠE IZ RUBRIKE

Tradicija na tanjuru

Bit će tu za svakoga ponešto i svaki dan drugačije: sir s vrhnjem, grah i kaša sa suhim mesom, štrudle, sarma, prežgana juha

Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac ponovno organizira jednu kvalitetnu, atraktivnu i slasnu manifestaciju u staroj karlovačkoj jezgri. Naime, TUŠ, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Karlovca, podsjetit će na ukusna i pomalo zaboravljena jela naših roditelja, djedova i baka. U Školskom praktikumu “Pod starimi krovovi” učenici Škole, zajedno sa svojim mentorima, od 6. do 10. veljače pripremat će raznovrstan meni sastavljen od autohtonih jela Karlovačke županije.

-Bit će tu za svakoga ponešto i svaki dan drugačije: sir s vrhnjem, grah i kaša sa suhim mesom, štrudle, sarma, prežgana juha, piletina s mlincima, štrukli na juhu, pohani šaran s kukuruznim brašnom, kuglof, buhtle, bazlamača… Dođite i oživite svoja sjećanja na neka prošla vremena, u drugom tjednu veljače, u vremenu od 10 do 18 sati. Radićevom 8 i 10 opet će fino mirisati, a zbog ograničena broja obroka svoj dolazak najavite na broj mobitela 091/5547511, pozivaju iz TUŠ-a

Škola je manifestaciju prijavila na Javni poziv za dostavu prijedloga programa za 2023. kojeg je raspisala Turistička zajednica grada Karlovca. Obzirom da je program prihvaćen Turistička zajednica će, sukladno Odluci o sufinanciranju manifestacija u 2023. manifestaciju djelomično i sufinancirati.

Na meniju je: