Quattro River Rally

Tijekom subote i nedjelje zatvara se promet na dionicama kojima se vozi 2. Quattro River Rally

VIŠE IZ RUBRIKE

Brzinski ispiti uz karlovačke rijeke

U centru Karlovca start i cilj QRR-a

Zbog održavanja 2. Quattro River Rally-a Karlovac u subotu i nedjelju dio prometnica na području Karlovačke županije bit će zatvoren za promet.

Tako se zbog testne vožnje u subotu od 8 do 13 sati zatvara dio županijske ceste u Novigradu na Dobri. Obilazni pravac je od mosta na Dobri preko Jarčeg Polja do Duge Rese i obrnuto.

Od 12 do 16 sati i od 17 do 21 sat, u centru Karlovca bit će za sav promet zatvorena ulica Ivana Gorana Kovačića, zbog svečanog otvorenja Rally-a, odnosno starta i cilja kojim ujedno završava ovogodišnje izdanje 2. Quattro River Rally-a Karlovac.

Isto tako, u subotu od 15 do 21 sat zbog brzinskog ispita Korana, bit će zabranjen promet na potezu od Rakovca i Domobranske ulice, parkiralište ispred restorana Lana Korana, do Vrbanićevog perivoja, Kurelčeva, Radićeva i Smičiklasova.

Po prvi put ove godine Rally se vozi i u Slunju. Od 15 do 20 sati, vozi se brzinski ispit „Rastoke“, pa će u tom vremenu biti zatvoren dio D1, od mosta na Korani do Podmelnica. Obilazni pravac je preko Vojnog poligona i obrnuto.

U nedjelju drugog i završnog dana Rally-a zatvara se za promet dio županijskih i lokalnih cesta uz Kupu. Od 7.50 do 19 sati zbog brzinskog ispita „Kupa“ bit će zatvorena cesta Kućer – Vrškovac. Obilazni pravac je Vrhovac – Zajačko Selo – Ozalj – Krašić i obrnuto.

Brzinski ispit „Dobra“ vozi se na relaciji Vinski Vrh – Duga Resa od 8.40 do 19.30. Obilazni pravac je preko Netretića i Jarčeg Polja i obrnuto. I završni brzinski ispit je uz Mrežnicu, na potezu od Pećurkovog Brda do Gornjeg Bukovlja, a promet će biti zatvoren od 9 do 20 sati.

Obilazni smjer je Pećurkovo Brdo – Belajska Vinica – Mrežnički Varoš – Duga Resa – Zvečaj – Gornje Bukovlje.