Prvi Karlovački

Teško ozlijeđena u prometnoj nesreći u Karlovcu

17.05.2020

Crna kronika

Provaljeno u garažu u Plaškom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela, četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu i Ozlju i pet prometnih nesreća od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom. Voditelj smjene OKC-a Damir Danilović Od izdvojio je sljedeće.

U razdoblju od 9. do 16. svibnja nepoznati počinitelj provalio je u garažu 59-godišnjaka u Plaškom i otuđio razni alat. Materijalna šteta veća je od 5.000 kuna.

Jučer u 22.35 sati na državnoj cesti D-1 u Tušiloviću dogodila se prometna nesreća. Naime, osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljala je 43-godišnjakinja koja nije brzinu kretanja vozila prilagodila osobinama i stanju ceste uslijed čega je u zavoju prešla na suprotnu stranu kolnika te je udarila u osobni automobil koprivničkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnjak. U prometnoj nesreći 43-godišnja vozačica je teško ozlijeđena. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće, a vozačici uručen obavezni prekršajni nalog.