Hrvatski rukometni klub "Karlovac"

Tatjana Rašić: Želimo nastaviti niz pobjeda i uzvratiti za poraz u Varaždinu

VIŠE IZ RUBRIKE

Konferencija za novinare

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu od 17 sati i 30 minuta momčad "Varaždina 1930"

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu od 17 sati i 30 minuta u Sportskoj dvorani na Rakovcu u dvanaestom kolu Paket24 Premijer lige momčad "Varaždina 1930", koja je praktički gotovo osigurala nastup u Ligi za prvaka. Utakmica je danas najavljena u Sportskoj dvorani na Rakovcu na konferenciji za novinare, na kojoj su govorili trenerica Tatjana Rašić i vratar Mateo Kajba. Tatjana Rašić kazala je da je ovo možda rezultatski nebitna utakmica, ali da žele nastaviti dobar niz.

-Dolazi nam ekipa "Varaždina 1930", koja konkurira za ulazak u Ligi za prvaka, treći su na tablici i gotovo su sigurni za ulazak među najbolje hrvatske momčadi. To su vrlo kvalitetni igrači, koji igraju vrlo čvrstu obranu. Nama je najvjerojatnije ova utakmica nebitna, ali želimo nastaviti dobar niz. Mi gledamo sebe, idemo korak po korak. Zbog ozljeda i bolesti neće biti Grčića, Čule, Crnkovića i Bosiljevca, a vraća se Hrvojević, rekla je trenerica Tatjana Rašić.

Vratar Mateo Kajba kazao je da se radi o vrlo kvalitetnoj momčadi, ali da žele uzvratiti za poraz u Varaždinu.

-To je jako dobra momčad, brzo trče, no gotovo sigurno idu u Ligu za prvaka. U Varaždinu smo dobili batina, pa moramo uzvratiti. Pobijedili smo u zadnje dvije utakmice, pa taj niz želimo nastaviti. Odigrat ćemo jako dobru utakmicu, samopouzdanje nam je poraslo, u Osijeku smo odigrali na visokoj razini, u momčadi je pozitivno ozračje, istaknuo je vratar Mateo Kajba.