Prvi Karlovački

Tatjana Rašić: Utakmica s “Dubravom” nam je rezultatski bitna

Autor: Branko Obradović

14.10.2021

Sport

Na konferenciji za novinare najavljena je subotnja utakmica u kojoj rukometaši "Karlovca" dočekuju "Dubravu"

Rukometaši “Karlovca” dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u šestom kolu Paket24 Premijer lige momčad “Dubrave” iz Zagreba. Susret počinje u 18 sati. Utakmica je najavljena danas na konferenciji za novinare. Trenerica Tatjana Rašić osvrnula se najprije na prošlu utakmicu s momčadi “PPD Zagreba”.

-Mislim da smo pristojno odradili utakmicu s “PPD Zagrebom”. U prvom poluvremenu imali smo dvije rupe, pa su oni otišli na plus deset. U drugom poluvremenu igrali smo jako dobro, rotirali su oni, a rotirali smo i mi. Pokazali smo da možemo parirati i “PPD Zagrebu”, koji je jači od svih momčadi u ligi. Jedino je šteta što su se na utakmici ozlijedila dva igrača, kazala je Tatjana Rašić.

Trenerica Rašić istaknula je da je subotnji protivnik “Dubrava” mlada i brza ekipa.

-U subotu je na rasporedu u Sportskoj dvorani na Rakovcu utakmica s “Dubravom”, koja nam je rezultatski bitna. To je mlada i brza ekipa, moramo spriječiti njihovu tranziciju s brzim povratkom i dobrom igrom u obrani. Zbog ozljede u subotu neće igrati Bruno Negran, rekla je trenerica Tatjana Rašić.

Predsjednik kluba i igrač prve momčadi Ivica Frketić pozvao je navijače da dođu na utakmicu.

-Očekuje nas utakmica s “Dubravom”, bit će to teška utakmica. Radi se o mladoj i brzoj ekipi, a dobar dio igrača je u mladim reprezentacijama. Igramo doma i siguran sam da će bodovi ostati u Karlovcu. Pozivam ljubitelje rukometa da dođu na utakmicu, a za one koji nemaju covid potvrdu imat ćemo organizirano testiranje uz donaciju klubu od 30 kuna, istaknuo je Ivica Frketić.