Hrvatski rukometni klub "Karlovac"

Tatjana Rašić: Nakon utakmice u Kutini podnijela sam ostavku, ali je Uprava kluba nije prihvatila

VIŠE IZ RUBRIKE

Dolazi "Zagreb"

U subotu od 20 sati karlovački rukometaši dočekuju momčad "Zagreba"

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu, 21. listopada od 20 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcu u sedmom kolu Paket24 Premijer lige vodeću momčad "Zagreba". Utakmica je danas najavljena u Sportskoj dvorani na Rakovcu na konferenciji za novinare, na kojoj su govorili trenerica Tatjana Rašić i igrač Dominik Smojver. Tatjana Rašić kazala je da je ovo najlakša utakmica, bez pritiska, jer se u ovom susretu ne može do bodova.

-Dolazi nam prvak, europski "Zagreb", koji se sada jako digao, za nas je to najlakša utakmica za odigrati, jer se tu ne može do bodova, ne može se očekivati pobjeda. Možemo u ovom susretu dići razinu igre, dakle to je utakmica važna za razvitak momčadi, bodovno nevažan susret, rekla je trenerica Rašić.

Trenerica Rašić istaknula je da se nastavljaju u ovoj sezoni problemi s ozljedama. Izvan momčadi i dalje je Bačić, a vratio se Stipetić. U Kutini su se ozlijedili Fran Bosiljevac i i Ivan Rukavina i u subotu neće biti u momčadi. Dva uvjerljiva gostujuća poraza u Varaždinu i Kutini unijeli su nervozu u klub, a trenerica Tatjana Rašić kazala je na današnjoj konferenciji da je u subotu nakon utakmice s "Moslavinom" podnijela ostavku, ali je Uprava kluba nije prihvatila.

-Imali smo jedan razgovor nakon utakmice u Varaždinu i rekli smo si svi sve što smo imali. Nakon susreta u Kutini ja sam podnijela ostavku, ali je Uprava kluba nije prihvatila, jer smatra da su svi krivi, da nije samo trenerica kriva. U ekipi ima dosta mladih igrača, nekima je ovo prva sezona u Premijer ligi, pa treba imati strpljenja s njima. Odlučili smo da zajedno idemo dalje, istaknula je Tatjana Rašić.

Igrač Dominik Smojver kazao je na konferenciji za novinare da je momčad spremna za "Zagreb", da se ovaj tjedan dobro trenira.

-Spremni smo, treniramo, nikada nisu bili problem treninzi. Nadam se da ćemo se u subotu dignuti, da ćemo prikazati dobru igru i da ćemo se hrabro suprotstaviti prvaku, da ćemo se potući i da ćemo što dulje držati neki solidan rezultat. Želimo što bolje odigrati i poziv navijače da nam dođu pomoći svojim navijanjem, rekao je Dominik Smojver.