Konferencija za medije Hrvatskog rukometnog kluba "Karlovac"

Tatjana Rašić: Bit će to izuzetno teška utakmica, moramo gledati isključivo na sebe

VIŠE IZ RUBRIKE

Dolazi "Moslavina"

U nedjelju od 17 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcu "Karlovac" - "Moslavina" Kutina

 

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u nedjelju od 17 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcu u trinaestom kolu Paket24 Premijer lige momčad "Moslavine" iz Kutine. Utakmica je danas najavljena u Sportskoj dvorani na Rakovcu na konferenciji za novinare, na kojoj su govorili trenerica Tatjana Rašić i igrač Ivan Čulo. Tatjana Rašić kazala je da je ovo vrlo bitna utakmica, jer se radi o bodovima, koji se prenose u Ligu za ostanak.

-U nedjelju nam dolazi ekipa "Moslavine", koja ima krizu rezultata, u lošem su ritmu, a tada su najopasniji. Doći će u Karlovac nadoknaditi bodove, koje su izgubili, bore se za bodove za Ligu za ostanak. Bit će to izuzetno teška utakmica, moramo gledati samo na sebe i odigrati dobru utakmicu, moramo to odraditi na maksimalnoj razini, tranzicija prema naprijed treba biti brža. Za ovu utakmicu pod upitnikom su Hrvojević i Mrljak, sutra ćemo znati hoće li biti spremni. Pozivamo navijače da nam dođu pomoći, doći će i navijači iz Kutine, rekla je trenerica "Karlovca" Tatjana Rašić.

Ivan Čulo protiv "Varaždina 1930" sjedio je na klupi zbog ozljede i nije ulazio u igru, ali sada je spreman.

-Igramo s "Moslavinom", bit će to teška utakmica, u vrlo dobroj smo formi, posebno što se tiče igre u obrani. Bit će teško za obje momčadi, no mi ćemo dati sve od sebe. To će nam biti zadnja utakmica u prvom dijelu prvenstva pred domaćom publikom, rekao je Ivan Čulo.