Prvi Karlovački

Tatjana Basar nova predsjednica Teniskog kluba “Karlovac”

Autor: Branko Obradović

04.08.2020

Sport

Dosadašnji predsjednik Tomislav Poljak dao je ostavku iz privatnih razloga

Izvanredna sjednica Skupštine Teniskog kluba “Karlovac” održana je večeras u prostorijama kluba, a razlog je bio izbor novog predsjednika. Tomislav Poljak izabran je u siječnju ove godine za predsjednika kluba, no iz privatnih razloga dao je ostavku na tu funkciju. Upravni odbor je sazvao sjednicu Skupštine kako bi se izabralo novo vodstvo. Pošto nije bilo kvoruma, pričekalo se propisano vrijeme, pa je sjednica održana. Tomislav Poljak na početku skupa obrazložio je zbog čega je dao ostavku.

-Moja ostavka je privatne prirode. Nisam u Karlovcu, korona je puno toga poremetila, ustvari sam u sve ove vrijeme tri put bio u klubu. Mislim da smo u ovih šest mjeseci puno napravili, klub sada ima 162 člana, a to je rezultat rada svih članova Upravnog odbora. Mislim da smo u kratkom roku napravili značajan iskorak. Na računu imamo 165 tisuća kuna, kazao je Tomislav Poljak.

Jedina kandidatkinja za predsjednicu kluba bila je poznata karlovačka arhitektica Tatjana Basar, koja je jednoglasno izabrana.

-Članica sam Upravnog odbora i ova nas je ostavka Tomislava Poljaka zatekla, jer svi želimo nastaviti dalje. Novaca na računu ima, u klubu sada imamo 64 djece, a prošle godine bilo ih je dvadesetak. Nabavili smo dosta nove opreme, rezultati se zaista vide. Puno mi znači klub, ekipa je odlična. Rekreativno igram tenis od 2014. godine, a doveo me sin, koji zaista voli tenis. Odlučili smo kadrovski pojačati klub, zaposlit ćemo u stalni radni odnos Roberta Crevara, koji će biti koordinator sportskih aktivnosti, a Tajna Lukas Rečić nova je profesionalna trenerica, kazala je nova predsjednica Tatjana Basar.

Tajna Lukas Rečić iz poznate je teniske obitelji, a radila je sa svojom sestrom Tenom Lukas, koja igra na WTA turnirima. Upravni odbor i Nadzorni odbor ostali su u gotovo isti uz jednu korekcije, u Upravni odbor umjesto Tomislava Poljaka izabran je Mario Podrebarac.