Nema kompromisa kad je riječ o vožnji i konzumaciji alkohola

Svjetski prvak u F1 Nico Rosberg i Heineken poručuju da je i jedno pivo previše kad voziš

VIŠE IZ RUBRIKE

    Novo izdanje međunarodnog Heinekenovog komunikacijskog  programa When You Drive, Never Drink nedavno je krenulo i u Hrvatskoj. Zvijezda TV reklame, koja naglašava dugogodišnju predanost kompanije odgovornoj konzumaciji, je bivši vozač i svjetski prvak Formule 1 Nico Rosberg. Ukratko, Nico u spotu uspijeva ne podleći pritisku, odlučno naglašavajući da je i jedno pivo previše kada voziš. Drugim riječima, jasno i javno prenosi poruku: nikad ne pij kad voziš.

    Kampanja je izazvala brojne pozitivne reakcije na tržištima na kojima je ranije krenula, a rezultati globalnog Heinekenovog istraživanja pokazuju pozitivne promjene ponašanja potrošača u situacijama koje uključuju konzumaciju alkohola i vožnju. Podizanje svijesti o opasnostima za druge i sebe prilikom vožnje pod utjecajem alkohola te ostvarivanje pozitivnih pomaka kad je riječ o odgovornoj konzumaciji ostaju glavni ciljevi i dugoročna strategija brenda, ali i kompanije.

    - Kompanija HEINEKEN globalno i lokalno ulaže značajna sredstva, konkretno 10% oglašivačkog budžeta brenda Heineken, kako bi se promicala odgovorna konzumacija te kako bismo ju učinili nečim što je cool. Ponosni smo na našu najnoviju kampanju koja jasno poručuje da nema kompromisa kad je riječ o vožnji i konzumaciji alkohola, odnosno da je u tom slučaju suzdržavanje jedina opcija, poručio je direktor marketinga HEINEKENA Hrvatska Filip Rabuzin.