TZ grada Karlovca dodijeljeno je priznanje ZLATNI INTERSTAS

Svjetska federacija turističkih novinara dodijelila dva vrijedna priznanja TZ grada Karlovca

VIŠE IZ RUBRIKE

karlovački turizam rastura

Nagrada za izvrsnost u doprinosu razvoja turizma grada te time i zapažen doprinos unaprjeđenju hrvatskog turizma te posebno priznanje za destinacijski video

Međunarodni dani turizma INTERSTAS koji objedinjuju čak tri turističke manifestacije, 29. Međunarodni festival turizma, turističkog filma i krajobraza,  25. Međunarodni festival turističkog filma i 20. Natjecanje za Međunarodni Zlatni Cvijet održani su od 9. do 11. studenog u  Solinu.

TZ grada Karlovca dodijeljeno je priznanje ZLATNI INTERSTAS za izvrsnost u doprinosu razvoja turizma grada te time i zapažen doprinos unaprjeđenju hrvatskog turizma, a na temelju prezentacije cjelokupne turističke ponude i aktivnosti koje  provodi u razvoju i promociji destinacije.

Prestižnu međunarodnu turističku nagradu već dugi niz godina dodjeljuje EU federacija turističkih novinara – FEST na prijedlog Međunarodne udruge turističkih novinara i pisaca u turizmu – FIJET, a dodjeljuje se nacionalnim, regionalnim, lokalnim organizacijama, subjektima te zaslužnim pojedincima za njihov doprinos razvoju turizma.

Pored Zlatnog Interstasa TZ Karlovca dobila je i posebno priznanje za destinacijski video na ovogodišnjem 25. Međunarodnom festivalu turističkog filma – ITF CRO 2022.

Klikni za ostatak članka

 

Na ovogodišnji filmski festival prijavljeno je čak 397 turističkih, putopisnih, dokumentarnih, kulturno-povijesnih i ekoloških filmova iz  143 zemlje svijeta.

Karlovački destinacijski video jedan je od 19 nacionalnih dobitnika nagrada u šest različitih kategorija.

 

Priznanje je preuzela direktorica TZ Marina Burić i tom prigodom je izjavila da je velika čast predstaviti Karlovac pred predstavnicima Svjetske federacije turističkih novinara, a ova nagrada potvrda dosadašnjeg rada u upravljanju destinacijom te još jedan korak u pozicioniranju grada kao kvalitetnog turističkog odredišta.